Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δικηγόρος Ολυμπιακού: “Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ο τραυματισμός του Γκαρθία”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παρά τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός υποστήριξε -στην εκδίκαση των όσων έγιναν στην Τούμπα- πως ο τραυματισμός του Γκαρθία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Μάλιστα, η πλευρά του Ολυμπιακού απάντησε στα όσα υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ, για το γεγονός ότι υπήρξε “διόρθωση” στη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα, τονίζοντας πως δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα.

«Η ένσταση του ΠΑΟΚ είναι αβάσιμη. Η διόρθωση στη λίστα των αξιωματούχων είναι εκ παραδρομής. Η παραβίαση της προθεσμίας στη δήλωση της λίστας, δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα. Ο τραυματισμός βεβαιώνεται πολλαπλώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Επίσης, η μη έναρξη ενός αγώνα εξισούται με μια διακοπή αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: η ματαίωση του αγώνα. Άρα η μη έναρξη, είναι και διακοπή», ανέφερε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος.

«Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων. Αν ο Ολυμπιακός ήταν υπαίτιος, θα έπρεπε να εμφανιστεί ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει να ξεκινήσει το ματς» ανέφερε ο έτερος δικηγόρος των ερυθρολεύκων, Αργύρης Λίβας και κατέληξε: «Και ο Ολυμπιακός να μην εμφανιστεί. Δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο ο διαιτητής».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις