Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

«Έφτασε» μέχρι το Kicker η ιστορία του ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ!

«Έφτασε» μέχρι το Kicker η ιστορία του ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ!
Intime.gr

Θέμα στη διαδικτυακή έκδοση του Kicker έγινε ο ηλικιωμένος φίλος της ΑΕΚ που δέχθηκε πρόστιμο από την αστυνομία, στην προσπάθεια του να δει από κοντά τα έργα στο υπό κατασκευή γήπεδο της Ένωσης, παρά τα μέτρα ασφαλείας της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

Το γερμανικό Kicker (αλλά και κάποια άλλα ευρωπαϊκά Μέσα) ασχολήθηκαν με την ιστορία του ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ και την αντίδραση που είχε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με αφορμή το πρόστιμο που δέχθηκε.

Ο συγκεκριμένος κύριος προσπάθησε να κάνει την Παρασκευή (10.04.2020) τη βόλτα του στην «Αγιά – Σοφιά», αλλά δέχθηκε πρόστιμο από την αστυνομία, γεγονός που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη.  Όπως έγινε γνωστό, η Ένωση θα του πληρώσει το πρόστιμο (150 ευρώ) και μάλιστα θα του χαρίσει και ένα διαρκείας στο νέο της γήπεδο.

Η ιστορία… πέρασε τα όρια της Ελλάδας! Η ηλεκτρονική μορφή του Kicker ασχολήθηκε αναλυτικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζοντας ότι «ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, διέταξε το σύλλογο να πληρώσει το πρόστιμο και να του δώσει ένα διαρκείας”.

Να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να μείνει υγιείς στο σπίτι, αφού το νέο γήπεδο θα “… περιμένει μόλις επιβιώσουμε απ’ αυτή την περιπέτεια”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις