Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Επαγγελματική” νίκη για τη Δανία! Ο Έρικσεν επέστρεψε… φουριόζος κόντρα στην Ουαλία – video

“Επαγγελματική” νίκη για τη Δανία! Ο Έρικσεν επέστρεψε… φουριόζος κόντρα στην Ουαλία – video
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά την “ανακωχή” με την ομοσπονδία της χώρας, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Δανίας, αγωνίστηκαν τελικά κόντρα στους Ουαλούς για την πρώτη αγωνιστική του Nations League και επικράτησαν με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Έρικσεν.

Την περασμένη Πέμπτη (6/9) η Δανία παρατάχθηκε με ερασιτέχνες στο φιλικό με τη Σλοβακία, εξαιτίας της “διαμάχης” των διεθνών παικτών με την ομοσπονδία, όμως με τις δύο πλευρές να τα… βρίσκουν τελικά, οι επαγγελματίες αγωνίστηκαν κανονικά στο Nations League κόντρα στην Ουαλία και πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0.

Οι Σκανδιναβοί κατέβηκαν με την κανονική τους σύνθεση στο πρώτο τους παιχνίδι για τη 2η κατηγορία της νεοσύστατης διοργάνωσης και όντας εξ αρχής καλύτεροι της Ουαλίας στο Άαρχους, πήραν εύκολα τη νίκη με δύο γκολ του σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάν Έρικσεν, στο 32′ με υπέροχο τελείωμα και στο 63′ με πέναλτι.

https://www.youtube.com/watch?v=DI1ntGqXfvA

Διπλασίασε τις νίκες Ουκρανία

Επίσης για τη 2η κατηγορία του Nations League, η Ουκρανία επιβλήθηκε 1-0 της Σλοβακίας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέι Γιαρμολένκο στο 80ο λεπτό, γεγονός που της επέτρεψε να κάνει το 2/2 στον πρώτο όμιλο, αλλά και να βρεθεί μόνη της στην κορυφή.

Δεύτερη νίκη στη διοργάνωση έκανε και η Βουλγαρία, καθώς στην 3η κατηγορία επικράτησε με 1-0 της Νορβηγίας. Αντίστοιχα, τόσο η ΠΓΔΜ, όσο και η Γεωργία πήραν μία ακόμη νίκη στην 4η κατηγορία, κερδίζοντας με 2-0 την Αρμενία η πρώτη και 1-0 τη Λετονία η δεύτερη.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις