Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Επίθεση” Καπέλο σε Μέσι και Ρονάλντο! “Έδειξαν ασέβεια στο ποδόσφαιρο”

“Επίθεση” Καπέλο σε Μέσι και Ρονάλντο! “Έδειξαν ασέβεια στο ποδόσφαιρο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Φάμπιο Καπέλο δεν “μάσησε τα λόγια” του στο περιθώριο των βραβείων της FIFA για τους κορυφαίους της χρονιάς και “επιτέθηκε” στους Μέσι και Ρονάλντο για την απουσία τους από την τελετή απονομής, όπου ξεχώρισε ο Λούκα Μόντριτς.

Επί μία 10ετία, Μέσι και Ρονάλντο είχαν μονοπωλήσει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν από τη FIFA, αλλά στην πρώτη χρονιά που αυτό κατέληξε σε άλλον παίκτη…. σνόμπαραν την τελετή απονομής.

Ο Λούκα Μόντρις αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν 2017-18 και “έσπασε” το δίπολο των δύο σούπερ σταρ, με αμφότερους να απουσιάζουν αδικαιολογήτως από τη βραδιά της απονομής.

Το γεγονός έκανε έξαλλο τον Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος δεν δίστασε να “επιτεθεί” στους δύο ποδοσφαιριστές, με δηλώσεις του στο περιθώριο των βραβείων. Κατά την άποψή μου είναι ασέβεια από μέρους τους προς τη FIFA, τους συναδέλφους τους και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο», ανέφερε για Μέσι και Ρονάλντο ο Ιταλός, ενώ το γεγονός σχολίασε και ο ίδιος ο Μόντρις σχολίασε: «Θα ήθελα να τους έχω εδώ, αλλά για να μην έχουν έρθει θα είχαν τους λόγους τους».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις