Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εργοτέλης – ΟΦΗ: Κανένα “αφεντικό” στην Κρήτη! Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Ελλάδας

Εργοτέλης – ΟΦΗ: Κανένα “αφεντικό” στην Κρήτη! Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εργοτέλης και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο πρώτο κρητικό ντέρμπι για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στο “Γεντί Κουλέ” με την ομάδα της Superleague να είναι το φαβορί.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του κόντρα στον Εργοτέλη της Β’ Εθνικής και παρότι προηγήθηκε στο σκορ, έμεινε τελικά στο 1-1, αφήνοντας “ανοιχτούς λογαριασμούς” για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς ήταν “μοιρασμένο” με αμφότερους να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να βρίσκουν τελικά από ένα γκολ. Ο Νάστος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τρομερό σουτ στο 28′ και ο Ιατρούδης ισοφάρισε στο 66′ με κεφαλιά, δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του “Γεντί Κουλέ”.

Οι συνθέσεις στο Εργοτέλης – ΟΦΗ

Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (64′ Λουμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54′ Κουατένγκ)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (78′ Κυριακίδης), Σασί (46′ Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64′ Πέρσον).

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-1
Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ 2-1
Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0
Εργοτέλης – ΟΦΗ 1-1

Τετάρτη 09/01
15:00 Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητο
17:15 Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης
19:30 Κισσαμικός – ΑΕΚ

Πέμπτη 10/01
19:30 Λαμία – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις