Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Μήνυμα στήριξης από τους διεθνείς σε Μάνταλο!

Μάνταλος - Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πέτρος Μάνταλος θα χάσει τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία, για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη σε αγώνα της ΑΕΚ. Οι διεθνείς στέκονται στο πλευρό του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Μια… οικογένεια δείχνει για μια ακόμη φορά η Εθνική Ελλάδας, με αφορμή τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, στον αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του Πανιώνιου.

Ο Μάνταλος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες μπαράζ της Ελλάδας με την Κροατία για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018.

ΑΕΚ: Οριστικό! Χάνει τη σεζόν ο Μάνταλος

Οι διεθνείς θέλησαν να στείλουν μήνυμα στήριξης στον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Οι παίκτες της Εθνικής ευχήθηκαν στον Μάνταλο ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας με… νόημα πως θα τον περιμένουν στη Ρωσία.

Το μήνυμα των διεθνών

“Λυπούμαστε ειλικρινά για την άτυχη στιγμή του Πέτρου, η οποία θα τον κρατήσει εκτός των αγώνων μας με την Κροατία. Σημασία έχει να επιστρέψει δυνατός και ελπίζουμε να έχουν πάει όλα καλά για την ομάδα μας έτσι ώστε να είναι μαζί μας στην αποστολή για την Ρωσία. Σε περιμένουμε!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις