Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ευρωπαϊκά παιχνίδια το σαββατοκύριακο! Τις καθημερινές τα πρωταθλήματα

Ευρωπαϊκά παιχνίδια το σαββατοκύριακο! Τις καθημερινές τα πρωταθλήματα
@adidas

Η αναβολή του Euro 2020 από την UEFA είναι οριστική και τώρα αυτό που μένει να μάθουμε είναι το πώς θα κινηθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά και το τι θα γίνει με Champions League και Europa League.

Χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την UEFA, η πληροφόρηση που υπάρχει για την αναβολή του Euro 2020 και το… μέλλον των εγχώριων πρωταθλημάτων, βγαίνει από τις διαρροές των Ομοσπονδιών.

Η Ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι το Euro 2020 θα μετακινηθεί το 2021. Λίγο αργότερα, η πολωνική ομοσπονδία αποκάλυψε ότι στην τηλεδιάσκεψη συμφωνήθηκε η δυνατότητα διεξαγωγής ευρωπαϊκών αγώνων τα σαββατοκύριακα. Παράλληλα, τα εγχώρια πρωταθλήματα θα διεξάγονται τις καθημερινές, ούτως ώστε να βγουν οι ημερομηνίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση των Πολωνών, θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διοργανώσεις, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά ματς, μέχρι τις 30 Ιουνίου, αν φυσικά το επιτρέψουν οι εξελίξεις με τον κορονοϊό.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι οι αγώνες των εθνικών ομάδων για τον μήνα Μάρτιο (φιλικά και playoffs Euro) αναβλήθηκαν για τον Ιούνιο του 2020. Όσον αφορά τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020 (είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2021) θα διεξαχθούν σε άλλη ημερομηνία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις