Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γιουνάιτεντ: Ένα… τυπικό “αντίο” από Μουρίνιο! Φήμες για Σόλσκιερ – video

Γιουνάιτεντ: Ένα… τυπικό “αντίο” από Μουρίνιο! Φήμες για Σόλσκιερ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε.. τσεκ άουτ από το ξενοδοχείο του, λίγες ώρες μετά το “διαζύγιο” του με τη Μ΄άντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλήθος φωτορεπόρτερ είχαν στήσει… καρτέρι για μια του δήλωση – Ο Όλε Γκούναρ Σόλτσκερ εμφανίζεται φαβορί για τον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”.

Το “διαζύγιο” του Ζοζέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ποδοσφαιρική είδηση της ημέρας. Ο 55χρονος τεχνικός αποχαιρετά τον αγγλικό σύλλογο μετά από 2,5 χρόνια, αφήνοντας τον στην έκτη θέση της κατάταξης στην Premier League με 26 βαθμούς, 11 λιγότερους από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Αποζημίωση “μαμούθ” για Μουρίνιο! “Ματώνει” για το διαζύγιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πλήθος φωτορεπόρτερ περίμενε τον Μουρίνιο έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε τα τελευταία 2,5 χρόνια, την στιγμή που αυτός έκανε.. τσεκ άουτ!

Χωρίς να έχει διάθεση για πολλά λόγια αλλά με μια χαρακτηριστική ηρεμία στο πρόσωπο του, ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε όσους τον περίμεναν με ένα απλό “Bye guys”.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1075043154745847808

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ καλείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού, βάζοντας -κατά πάσα πιθανότητα- κάποιον… υπηρεσιακό, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για μόνιμοι προπονητές είναι αυτά των Ζιντάν και Ποκετίνο, αλλά φαβορί αυτή τη στιγμή για τη… διάδοχη κατάσταση στην ομάδα εμφανίζεται να είναι ο παλιός παίκτης της ομάδας και νυν προπονητής της Μόλντε, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις