Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Πρώτη φορά μια… γροθιά με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας!

Γήπεδο ΑΕΚ: Πρώτη φορά μια… γροθιά με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας!

Για πρώτη φορά από την έναρξη της προσπάθειας της για ανέγερση του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει τη στήριξη τόσο της Περιφέρειας Αττικής, όσο και του Δήμου της πόλης.

Γιώργος Πατούλης και Γιάννης Βούρος βρέθηκαν την Πέμπτη στο εργοτάξιο της ΑΕΚ και τόνισαν πως βρίσκονται στο πλευρό της ΑΕΚ. Όλα τα έργα που… συνοδεύουν το γήπεδο της Ένωσης θα ξεκολλήσουν από 1η Σεπτεμβρίου όταν και θα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αντίστοιχα.

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ξεναγήθηκαν την Πέμπτη στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ και άκουσαν τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, να τους εξηγεί τα πάντα για την πορεία των έργων και το πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσουν τα συνοδά έργα (υπογειοποίηση και εργασίες περιμετρικά).

Γήπεδο ΑΕΚ: Επίσκεψη Πατούλη στην «Αγιά – Σοφιά»! «Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα»

Το λόγο πήραν στη συνέχεια ο κ. Πατούλης, αλλά και ο κ. Βούρος, δηλώνοντας έτοιμοι να… κάνουν στην άκρη κάθε εμπόδιο, προκειμένου το γήπεδο της ΑΕΚ να είναι έτοιμο όσο γίνεται πιο σύντομα.

Μιλώντας στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6” ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας υπογράμμισε ότι σήμερα (04.07.2019) έλαβε από όλους τους φορείς δεσμεύσεις ότι οι απαραίτητες υπογραφές θα πέσουν αρκετά γρήγορα.

“ Διαπιστώσαμε ότι οι αγκυλώσεις του παρελθόντος και οι όποιες εκκρεμότητες έχουν αρθεί και όχι στα λόγια. Οι δεσμεύσεις του κ.Πατούλη είναι δεδομένες, είχαμε την τύχη να συζητήσουμε και πολύ πριν την εκλογή μας για να είμαστε σχεδόν έτοιμοι όταν αναλάβουμε τα καθήκοντά μας. Η ενημέρωση η σημερινή ήταν ουσιαστική και καθόλου τυπική δεδομένου ότι μπροστά στις κάμερες, η Περιφέρεια, η Ερασιτεχνική και ο δήμος δεσμεύτηκαν ότι οι υπογραφές για τις όποιες εκκρεμότητες θα πέσουν πάρα πολύ γρήγορα.

Ελπίζω ότι τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτέμβριου θα αρχίσουμε την υπογειοποίηση, μέχρι το τέλος του Μάρτη να έχει ολοκληρωθεί και διαφάνεια αλλά και η υποδομή του στεγάστρου και παράλληλα τρέχουν ό,τι έχει σχέση με την ανάπλαση της περιοχής”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις