Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Marca “κράζει” τον Μπέιλ! “Δίχως σεβασμό, αχάριστος” – pic

Η Marca “κράζει” τον Μπέιλ! “Δίχως σεβασμό, αχάριστος” – pic
Reuters

Το… σύνθημα που είχε η σημαία με την οποία πανηγύρισε ο Γκάρεθ Μπέιλ την πρόκριση της Ουαλίας στα τελικά του Euro 2020 προκάλεσε αντιδράσεις στη… Μαδρίτη, με την “Marca” να “σηκώνει το γάντι”.

Όλο και σε χειρότερο σημείο οδηγούνται σχέσεις του Γκάρεθ Μπέιλ με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός επιθετικός είναι “παροπλισμένος” εδώ και καιρό στους “μερένγγες”, αλλά τα πάει περίφημα κάθε φορά που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Ουαλία κέρδισε πριν από λίγες ημέρες την πρόκριση της στα τελικά του Euro 2020 και μια στιγμή από τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία -στο Κάρντιφ- έδειξε το τραγικό σημείο που έχουν φτάσει οι σχέσεις των δύο πλευρών και ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις στη… Μαδρίτη. Ο Μπέιλ πανηγύρισε με μια σημαία που πάνω της είχε το μήνυμα: “Ουαλία, γκολφ, Μαδρίτη, με αυτή τη σειρά…”!

ΦΩΤΟ Reuters

Η “Marca” δεν άφησε αυτή την κίνηση του Ουαλού αναπάντητη, Η φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ εφημερίδα έγραψε στο πρωτοσέλιδό της: “Δίχως σεβασμό, λάθος, αχάριστος… Mε αυτή τη σειρά”!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις