Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Ρεάλ “έσβησε” την… ανοησία του Ράμος! Έντονες αποδοκιμασίες σε Μπέιλ – video

Η Ρεάλ “έσβησε” την… ανοησία του Ράμος! Έντονες αποδοκιμασίες σε Μπέιλ – video
Reuters

Το τραγικό λάθος του Σέρχιο Ράμος δεν… κόστισε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζιντάν κατάφερε να πάρει την 8η της νίκη στη La Liga, επικρατώντας στο “Μπερναμπέου” της Σοσιεδάδ με 3-1. Ο Γκάρεθ Μπέιλ πέρασε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο και αποδοκιμάστηκε έντονα!

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της στην La Liga επικρατώντας εντός έδρας με 3-1.

Η βραδιά δεν ξεκίνησε καλά για τους “μερένγγες”, αλλά εξελίχθηκε εντυπωσιακά. Μόλις στο 2′ ο Σέρχιο Ράμος έκανε… τραγικό γύρισμα στον Κουρτουά, ο Γουίλιαν Ζοσέ μπήκε στη φάση, απέφυγε τον Βέλγο πορτιέρε και έκανε εύκολα το 0-1.

Ο Ισπανός αμυντικός ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και η Ρεάλ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, έχοντας φέρει το ματς στα ίσα, με το τέρμα του Καρίμ Μπενζεμά (37′). Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τη “Βασίλισσα”, αφού πήρε… κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Βαλβέρδε (στο 47′ έπιασε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε για λίγο κάπου και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων).

Η Σοσιεδάδ είχε κάποιες φάσεις για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δέχθηκε το 3-1 στο 74′ από το άπιαστο σουτ του Μόντριτς. Στο ενδιάμεσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γκάρεθ Μπέιλ, με την πλειοψηφία του “Μπερναμπέου” να τον αποδοκιμάζει, δείχνοντας για μια ακόμα φορά πως επιθυμεί την απομάκρυνση του από την ομάδα (είχε και δύο “μεγάλες” στιγμές για να σκοράρει).

Η Marca “κράζει” τον Μπέιλ! “Δίχως σεβασμό, αχάριστος” – pic

Το 3-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στα τελευταία λεπτά ο Κουρτουά έκανε δυο σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των φιλοξενούμενων, κάτι που έκανε και ο Ρεμίρο σε ισχυρό σουτ του Μπενζεμά.
Με τη νίκη της αυτή, η Ρεάλ έφτασε τους 28 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, όσους έχει και η Μπαρτσελόνα που το μεσημέρι πέρασε από την έδρα της Λεγκανές με 2-1.


 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις