Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κανονικά ο Μάνταλος στην ΑΕΚ! Για νέες εξετάσεις ο Τσιγκρίνσκι

Κανονικά ο Μάνταλος στην ΑΕΚ! Για νέες εξετάσεις ο Τσιγκρίνσκι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μειώνοντας τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έχασε πάντως από το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με θλάση στον τετρακέφαλο. Εξετάσεις θα κάνει άμεσα ο Ουκρανός.

Το όνομα του Πέτρου Μάνταλου είχε το θετικό νέο της ημέρας για την ΑΕΚ, αφού ο αρχηγός της Ένωσης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης στα Σπάτα.

Θεραπεία συνεχίζουν να κάνουν από την πλευρά τους, οι τραυματίες Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ροντρίγκο Γκάλο, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που υπέστη θλάση στον χθεσινό (21/07 αγώνα) με τον Ατρόμητο, θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που υπέστη θλάση αριστερού τετρακεφάλου στο φιλικό με τον Ατρόμητο, θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο μέσα στις επόμενες 48 ώρες.  Από το κανονικό πρόγραμμα ήταν επίσης απόντες οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ροντρίγκο Γκάλο που συνέχισαν τη θεραπεία τους. Ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά.

Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 7 μ.μ.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις