Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Κίνδυνος αποβολής της Μίλαν από την Ευρώπη”

“Κίνδυνος αποβολής της Μίλαν από την Ευρώπη”

Η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca αναφέρει πως η Μλίλαν κινδυνεύει με αποβολή από την Ευρώπη.

Η “Marca” αναφέρει πως οι άνθρωποι της Μίλαν που είναι μαζί με την ΑΕΚ στον ίδιο όμιλο του Europa League– δεν κατάφεραν να πείσουν τα στελέχη της UEFA, που την έλεγξαν για Financial Fair Play.

Τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν πριν από δυο εβδομάδες από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε, φαίνεται πως δεν έπεισαν κανέναν

Η “Marca” αναφέρει πως πλέον η Μίλαν είναι εν αναμονή της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA και βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποινή αποκλεισμολυ από τους ευρωπαικούς αγώνες.

Να θυμίσουμε πως οι “ροσονέρι” ξόδεψαν πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο για να ενισχυθούν.

Οι ενέργειες φαίνεται πως δεν ήταν ξεκάθαρες και έτσι από την UEFA ζητήθηκαν έγγραφα για την μεταβίβαση της ομάδας στην κινεζική Sport Investment Lux αντί 740 εκατομμύρια ευρώ και για τις μετεγγραφές των παικτών.

Επιπλέον, πρόσφατο δημοσίευμα των “The New York Times”, αναφέρει πως ο νέος ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Κινέζος Γιονχονγκ Λι,, δεν είναι τελικά πίσω από την εταιρία που απέκτησε τους “ροσονέρι”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις