Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Κόμπι Μπράιαντ: Μαύρα περιβραχιόνια από Μίλαν! Ενός λεπτού σιγή στην Μπαρτσελόνα

Κόμπι Μπράιαντ: Μαύρα περιβραχιόνια από Μίλαν! Ενός λεπτού σιγή στην Μπαρτσελόνα

Δεν είναι μόνο ο χώρος του μπάσκετ που έχει σοκαριστεί από τον τραγικό χαμό του Κόμπι Μπράιαντ. Μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, τη μνήμη του θρυλικού ηγέτη των Λέικερς τιμούν η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα.

Έχοντας περάσει αρκετά από παιδικά του χρόνια στην Ιταλία, ο Κόμπι Μπράιαντ -που “έφυγε” με τραγικό τρόπο πριν από λίγα 24ωρα- είχε δηλώσει υποστηρικτής της Μίλαν, τονίζοντας πως στις φλέβες του ρέει… μιλανέζικο αίμα. Ο θρύλος των Λέικερς παρακολουθούσε ποδόσφαιρο και παράλληλα δήλωνε θαυμαστής της Μπαρτσελόνα, μετά και την πρώτη του επαφή με τους “μπλαουγκράνα” του Ροναλντίνιο (το 2006).

Κόμπι Μπράιαντ: Eνός λεπτού σιγή στην προπόνηση της Ρεάλ! (video)

Οι δύο αυτές ομάδες έβαλαν τον Κόμπι Μπράιαντ στην… οικογένεια τους και αποφάσισαν να αποδώσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Μίλαν, οι “ροσονέρι” θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση με την Τορίνο για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Απ’ την μεριά της, η Μπαρτσελόνα απέτισε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να κρατούν ενός λεπτού σιγή πριν από την πρωινή προπόνηση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις