Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Προσπάθεια για Πρτσιτς από τον Ολυμπιακό! “Παλεύουν” για τον Βόσνιο χαφ οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ twitter

Ο Ολυμπιακός “παλεύει” να ολοκληρώσει τη δεύτερη φετινή μετεγγραφή του, προσθέτοντας στο ρόστερ του έναν ανερχόμενο κεντρικό χαφ, τον Σανίν Πρτσιτς, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Ligue 1, με τη φανέλα της Ρεν.

Την ώρα που τα σενάρια από την Πορτογαλία, ήθελαν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Κίκο Ζεράλδες, οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται ότι προσπαθούν να “κλείσουν” έναν άλλο κεντρικό χαφ, τον Σανίν Πρτσιτς από τη Ρεν.

Ο 25χρονος Βόσνιος μέσος, μετά το “αγροτικό” του στην Ιταλία, όπου φόρεσε τις φανέλες της Περούτζια και της Τορίνο, επέστρεψε πέρυσι στη Ρεν και αποτελώντας μία από τις βασικές επιλογές της ομάδας, κατάφερε να την “οδηγήσει” στην 5η θέση του πρωταθλήματος και στην έξοδο στο Europa League.

Κάπως έτσι “τράβηξε” πάνω του και το ενδιαφέρον ομάδων από τα τοπ πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων και η Βαλένθια, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρίσκεται ένα “βήμα” πιο κοντά και προσπαθεί να “κλείσει” ακόμη και εντός των επόμενων ωρών, το διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει και 6 εμφανίσεις με την Εθνική Ομάδα των ανδρών της Βοσνίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις