Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Κόκκινη “μαγεία” στη Ρωσία! Στους ομίλους με μπαλάρα οι Πειραιώτες – videos

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Κόκκινη “μαγεία” στη Ρωσία! Στους ομίλους με μπαλάρα οι Πειραιώτες – videos
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έκανε… πλάκα στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία.
Επικράτησε ξανά με 2-1 και πανηγύρισε μία μεγαλειώδη πρόκριση στο Champions League.
Τρομερός Ελ Αραμπί άνοιξε λογαριασμό με δύο γκολ και στην Ευρώπη.
Επιστρέφουν στους “χρυσοφόρους” ομίλους οι Πειραιώτες για τη 19η συμμετοχή τους.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός ήταν “καταιγιστικός” στη Ρωσία και παρότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 10ο λεπτό, όχι μόνο δεν… αγχώθηκε, αλλά ανέτρεψε και το σκορ, κάνοντας “πάρτι” μέσα στην έδρα της Κράσνονταρ, πανηγυρίζοντας μία μεγαλειώδη πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκπληκτική σε όλο το ματς, πήρε δεύτερη νίκη επί των Ρώσων με το τελικό 2-1, αλλά έχασε και σωρεία ευκαιριών για ακόμη μεγαλύτερη επικράτηση. Μοναδικό αρνητικό, ο τραυματισμός του Γκερέρο πριν τη σέντρα του αγώνα και του Σεμέδο στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Το παιχνίδι

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι είχε δώσει εντολή για… επίθεση από τα πρώτα λεπτά στους παίκτες του και ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ποντένσε μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα.

Οι Πειραιώτες έμειναν ψηλά για να “πιέσουν” τους Ρώσους, αλλά η Κράσνονταρ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς στο 10′, με τον Ούτκιν να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Πριν προλάβει να… αγχωθεί όμως ο Ολυμπιακός, ο Ελ Αραμπί, που ξεκίνησε στο ματς ξαφνικά, εξαιτίας των ενοχλήσεων του Γκερέρο, “απάντησε” στο τέρμα των γηπεδούχων, κερδίζοντας τις κόντρες μέσα στην περιοχή και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με το γκολ αυτό, οι Πειραιώτες “πάγωσαν” τη ρωσική ομάδα, η οποία ήθελε και πάλι τέσσερα τέρματα για να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει εκείνη την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε πλέον την ψυχολογία της αναμέτρησης και συνέχισε να “πατά” καλά στο γήπεδο, χωρίς να απειληθεί καθόλου μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος μάλιστα, ξεκίνησε με ακόμη καλύτερο τρόπο, αφού ο Ολυμπιακός πέτυχε και την ολική ανατροπή μόλις στο 47′. Ο Ποντένσε έκανε σέντρα σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί ήταν ξανά στη σωστή θέση, στέλνοντας με προβολή τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Ακολούθησε ένα πραγματικό… πάρτι του Ολυμπιακού, με τους παίκτες του να κάνουν… πλάκα στους αντιπάλους τους σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Βαλμπουενά, Ποντένσε και Μασούρας δημιούργησαν σπουδαίες φάσεις για τουλάχιστον ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, μένοντας στο… απλό 2-1 επί της Κράσνονταρ.

Υπέταξαν πάντως για δεύτερη φορά τους αντιπάλους τους, για να πανηγυρίσουν μία θρυλική πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όπου και θα συμμετάσχουν για 19η φορά στην ιστορία τους.

Οι συνθέσεις στο Κράσνονταρ – Ολυμπιακός

Κράσνονταρ (Σεργκέι Ματβέεφ): Κρίτσιουκ, Πετρόφ (56’Σκόπιντσεφ), Σπάγιτς, Φιόλουσον, Στότσκι, Όλσον, Βιλένα, Ούτκιν (67’΄Ιγκνάτιεφ), Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ (33’ Ναμλί) , Μπεργκ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο (64’ λ.τρ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε (83’ Καμαρά), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (73’ Σουντανί)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις