Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέα περίπτωση βιασμού; Ψάχνουν τη… σκοτεινή πλευρά του Πορτογάλου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέα περίπτωση βιασμού; Ψάχνουν τη… σκοτεινή πλευρά του Πορτογάλου
ΦΩΤΟ Reuters

Νέα προβλήματα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Πορτογάλος επιθετικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για το βιασμό της Κάθριν Μαγιόργκα, την ώρα που υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερη γυναίκα που είναι έτοιμη να κάνει ανάλογη καταγγελία.

Η καταγγελία βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως και να μην είναι το τελευταίο… επεισόδιο αυτής της υπόθεσης για τον Πορτογάλο επιθετικό της Γιουβέντους.

Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Ρονάλντο για βιασμό! Αποκαλύφθηκε η ταυτότητά της [pics]

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση βιασμού της 23χρονης Αμερικανίδας, υπάρχει ακόμη μία γυναίκα που κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, τονίζεται πως θα γίνει προσπάθεια να ερευνηθεί το παρελθόν του Πορτογάλου, προκειμένου να ερευνηθεί κάτι το… σκοτεινό που δεν έχει αποκαλυφθεί.

Το βίντεο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό!

“Πέρα από την Κάθριν Μαγιόργκα υπάρχει μία ακόμα γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε την ίδια μεταχείριση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έσπασε τη… σιωπή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Η απάντηση στις κατηγορίες για βιασμό

Θέλω να μιλήσω με τις πρώην συντρόφους του Κριστιάνο, τις κοπέλες που τον γνωρίζουν πολύ στενά: θα ήταν πολύτιμες οι μαρτυρίες τους για να καταλάβω τη συμπεριφορά του. Αν χρειαστεί θα πάω και στην Αγγλία”, φέρεται να δήλωσε η Λέσλι Στοβάλ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Daily Mail”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις