Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παράδειγμα επαγγελματισμού! Η ιστορία που ο Τέβες “εξομολογήθηκε”

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παράδειγμα επαγγελματισμού! Η ιστορία που ο Τέβες “εξομολογήθηκε”
Reuters

Ο Κριστιάμο Ρονάλντο είναι γνωστός για την επαγγελματική του συμπεριφορά και αφοσίωση που δείχνει στις προπονήσεις κάθε ομάδας που “υπηρετεί”. Αυτό επιβεβαίωσε και ο παλιός του συμπαίκτης, Κάρλος Τέβες.

Κάρλος Τέβες και Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη διετία 2007-2009. Ο Αργεντινός μίλησε σε event στο Μπουένος Άιρες και “εξομολογήθηκε” μια.. ιστορία, από την οποία αποκαλύπτεται σε μεγάλο βαθμό η επαγγελματική συμπεριφορά του Πορτογάλου.

Η Γιουβέντους “λυτρώθηκε” με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις! videos

Ο Τέβες αναφέρθηκε στην αφοσίωση που έδειχνε από τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις προπονήσεις της ομάδας: “Περνάει όλη την ημέρα του στο γυμναστήριο, είναι μία εμμονή που έχει. Θυμάμαι πως έπρεπε να κάνουμε προπόνηση στις 9 το πρωί, αν και έφτανα στις 8 για προπόνηση, εκείνος ήταν ήδη εκεί. Εάν έφτανα στις 7.30, τον έβρισκα και πάλι εκεί.

Θυμάμαι ότι μία φορά έκανα τα πάντα για να φτάσω πριν από αυτόν στην προπόνηση και έτσι έφτασα στο προπονητικό κέντρο στις 6.30. Ήταν όμως και πάλι εκεί. Ήταν μισοκοιμισμένος, όμως ήταν ήδη εκεί”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις