Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Δύσκολη νίκη για Αστέρα Τρίπολης! “Τρελό” ματς στα Τρίκαλα – Τα αποτελέσματα της ημέρας [videos]

Κύπελλο Ελλάδας: Δύσκολη νίκη για Αστέρα Τρίπολης! “Τρελό” ματς στα Τρίκαλα – Τα αποτελέσματα της ημέρας [videos]
ΦΩΤΟ intime

Με νίκες για τις ομάδες της Superleague, συνεχίστηκε η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Παναιτωλικός πήραν προβάδισμα πρόκρισης με εκτός έδρας νίκες επί των Πλατανιά, Αιολικού και Ιαλυσού. Στα Τρίκαλα, μετά από ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2 του Εργοτέλη.

Με τον Χρήστο Τασουλή να είναι “καυτός” και να σκοράρει το τρίτο του τέρμα στα δύο τελευταία παιχνίδια, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση του πρωτοπόρου της Superleague 2, Πλατανιά και να πάρει τη νίκη με 1-0 στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο διεθνής μπακ σκόραρε με τρομερό σουτ στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, χαρίζοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (65′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Νέιρα), Λεωνιδόπουλος, Μιγκέλ, Νίλι, Παπαδόπουλος (76′ Λουκίνας).
Αστέρας Τρίπολης: Μιχαήλ, Κώτσιρας (76′ Ριέρα), Παναγιώτου, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (17′ Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65′), Χαουρέγκι.

Άνετο πέρασμα για τη Λαμία από την έδρα του Αιολικού, αφού Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς και Σάλιακας πέτυχε μία “καθαρή” νίκη με 3-0, που την φέρνει με τα… δύο πόδια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αιολικός: Σφύρλας,Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Σπόλιαριτς, Τσομπανέλλης (69′ Λαζαρίδης), Κατσίκης (76′ Παρέλλης), Παλαμουτσής, Μπουρούς και Τσιπάς (58′ Λαμπράκης).
Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας (75′ Νικολόπουλος), Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Ντε Ολιβεϊρα, Σάλιακας, Ντελ Πίνο (63′ Βλαχομήτρος), Ρόμανιτς και Τουράμ (69′ Καραγιάννης).

Επιβλητικός ήταν ο Παναιτωλικός στη Ρόδο και “διέλυσε” τον τοπικό Ιαλυσό με το “βαρύ” 4-0, χάρη σε γκολ του Σιέστεντ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο μετέτρεψαν σε… θρίαμβο στο δεύτερο μέρος, οι Παρράς (52′), Ρομάν (85′) και Ταχάρ (88′).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου στη σεζόν, αφού έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη φετινή Superleague και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τον Πανιώνιο, που ξεκίνησε με -6 το πρωτάθλημα.

Ιαλυσός: Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (51′ Σερτζίνο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46′ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67′ Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.

Παναιτωλικός: Κνέτ, Ντάλσιο (71′ Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80′ Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61′ Ταχάρ), Τσιγγάρρας.

Τέλος, στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα έκανε τη μίνι έκπληξη επικρατώντας του Εργοτέλη με 3-2 παρά το γεγονός ότι τους χωρίζει μία κατηγορία. Το απιχνίδι πάντως ήταν εντυπωσιακό, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, να δέχονται την ανατροπή στη συνέχεια, αλλά να κάνουν δική τους ανατροπή και με σκόρερ τον Τσίπρα στο 90′ να παίρνουν τη νίκη.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (78′ Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας (74′ Πελάεθ), Σταματής (63΄ Τσίπρας)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Βουτσάς, Μπούσης, Πεϊος, Οικονόμου, Μπρους, Αλεξάκης (46′ Γροντής), Τσέλιος (78′ Κατσούρι), Μανουσάκης, Μπαράτα, Σταθόπουλος (46’ Ιατρούδης)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις