Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λάτσιο – Σεβίλλη: Μαχαιρώματα οπαδών στη Ρώμη! video

Λάτσιο – Σεβίλλη: Μαχαιρώματα οπαδών στη Ρώμη! video

Το Λάτσιο – Σεβίλλης ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις για τους “32” του Europa League. Η βραδιά της Τετάρτης (13.02.2019) στη Ρώμη όμως δεν ήταν ήρεμη. Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων .

Άναψαν… τα αίματα το βράδυ της Τετάρτης στη Ρώμη. Ένα 24ωρο πριν το Λάτσιο – Σεβίλλη οι χούλιγκανς των δυο ομάδων συγκρούστηκαν σε κεντρικούς δρόμους της “αιώνιας” πόλης, ανταλλάσσοντας μαχαιριές.

Στα επεισόδια έλαβαν μέρος περίπου 40 άτομα. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από τις “μάχες σώμα με σώμα” (δυο Ισπανοί, ένας Άγγλος και ένας Αμερικανός). Ο ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο τελευταίος είχε την ατυχία απλά να βρίσκεται στο λάθος σημείο.

Όλα ήταν ήρεμα, όταν λίγο μετά τις 9, ακούσαμε ξαφνικά κραυγές και τον ήχο από σπασμένα γυαλιά. Είδαμε από το παράθυρο, παιδιά οπλισμένα με μπαστούνια να επιτίθενται σε άλλους ανθρώπους”, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, υπάλληλος νυκτερινού καταστήματος στην περιοχή όπου εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια.

Οι συγκρούσεις έληξαν με την επέμβαση της Αστυνομίας και την ρίψη δακρυγόνων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις