Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λουκάκου: Το ρατσιστικό σχόλιο που έφερε την απόλυση του δημοσιογράφου! video

Λουκάκου: Το ρατσιστικό σχόλιο που έφερε την απόλυση του δημοσιογράφου! video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρομέλου Λουκάκου έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα ρατσιστικής επίθεσης -και μάλιστα on air αλλά αυτή τη φορά ο… θύτης τιμωρήθηκε, χάνοντας τη δουλειά του.

Λίγες ημέρες πέρασαν από το περιστατικό με τις… κραυγές μαϊμούδων που “δέχτηκε” ο Ρομέλου Λουκάκου κατά την διάρκεια του Κάλιαρι – Ίντερ και είχαμε νέο ρατσιστικό “επεισόδιο” κατά του Βέλγου επιθετικού.

Και αν την τελευταία φορά η… ανοησία της εξέδρας ήταν αυτή που έκανε τη συγκεκριμένη τραγική αντίδραση, τώρα είχαμε έναν Ιταλό δημοσιογράφο να “επιτίθεται” στον Λουκάκου.

Κατά την διάρκεια ανάλυσης αγώνα και στην προσπάθεια του να πει κάτι… κολακευτικό για τον επιθετικό της Ίντερ, ο δημοσιογράφος του “TopCalcio24”, Λουτσιάνο Παζιράνι, έκανε ένα απίστευτο σχόλιο.

Λουκάκου: Αντέδρασε στη ρατσιστική επίθεση! «Το λέμε εδώ και χρόνια, αλλά ακόμα… τίποτα»

“Αν πας στο ένας με έναν απέναντί του, είσαι χαμένος. Θα πέσεις στο έδαφος μετά από μια τέτοια μονομαχία. Ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσεις είναι να του δώσεις δέκα μπανάνες”, ανέφερε.

Όπως ήταν λογικό, υπήρξαν αντιδράσεις από τηλεθεατές, με τον Παζιράνι να ζητά συγγνώμη (κάνοντας λόγο για ένα κακό αστείο) και το κανάλι να τον απομακρύνει από τη θέση του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις