Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι: Όλοι “έλεγαν” στον Κομπανί να μην σουτάρει! video

Μάντσεστερ Σίτι: Όλοι “έλεγαν” στον Κομπανί να μην σουτάρει! video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται “αγκαλιά” με τον τίτλο στην Premier League. Οι “πολίτες” νίκησαν την Λέστερ με το απίστευτο γκολ του Βινσέντ Κομπανί και θελουν μια ακόμα νίκη -την τελευταία αγωνιστική- για να χριστούν πρωταθλητές. Κάποιοι από τους συμπαίκτες του Βέλγου αμυντικού όμως δεν πίστευαν στην προσπάθεια του…

Ο Βινσέντ Κομπανί χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι, στο ματς με την Λέστερ και πιθανότατα και το φετινό πρωτάθλημα. Με.. άπιαστο σουτ, ο Βέλγος αμυντικός νίκησε τον Σμάιχελ και επανέφερε τους “πολίτες” στην κορυφή της premier League, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της.

«Ρουκέτα» τίτλου από Κομπανί! Η Μάντσεστερ Σίτι «σηκώνει» το πρωτάθλημα – video

Ο Κομπανί έφτασε τα 20 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτό ήταν το πρώτο του εκτός περιοχής! Κάποιοι όμως από τους… γκολτζήδες της Σίτι δεν πίστεψαν στο σουτ του αρχηγού της ομάδας του γκουαρντιόλα, κάτι που το παραδέχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στο “Έτιχαντ”. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Κουν Αγουέρο πήγε στον Βέλγο αμυντικό και του είπε χαμογελώντας: “Αφού σου έχω πει, μη σουτάρεις!”.

https://twitter.com/ManCity/status/1125508338446417920

Ο δε Ραχίμ Στέρλινγκ πόσταρε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter και αστειεύτηκε με την έκφραση που πήρε όταν ο Κομπανί επιχείρησε το σουτ: “Το πρόσωπό μου φώναζε ‘Όχι, μην σουτάρεις!’ Τι έβαλες, ρε παιδί μου! Απίστευτο”

https://twitter.com/sterling7/status/1125512224267751424

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν τον ρώτησαν τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή. “Μη σουτάρεις, πάσαρε. Εκείνος όμως πήρε τη σωστή απόφαση και σούταρε” είπε μεταξύ άλλων ο Καταλανός κόουτς.

“Άκουσα κάποιους που φώναζαν ‘μη σουτάρεις, μη σουτάρεις’. Δεν έχω φτάσει τόσο μακριά στην καριέρα μου για να έχω νεαρούς συμπαίκτες να μου λένε αν θα σουτάρω ή όχι.Εδώ και 15 χρόνια λέω στους δικούς μου ανθρώπους ότι κάποια μέρα θα πετύχω ένα τέτοιο γκολ” είπε ο Κομπανί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις