Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μόλντε – Άρης: “Ναυάγιο” στη Νορβηγία! Κοντά στον αποκλεισμό οι “κίτρινοι” – videos

Μόλντε – Άρης: “Ναυάγιο” στη Νορβηγία! Κοντά στον αποκλεισμό οι “κίτρινοι” – videos
ΦΩΤΟ intime

Πανωλεθρία για τον Άρη που γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Μόλντε στη Νορβηγία και πλέον βρίσκεται ένα “βήμα” από τον αποκλεισμό, ψάχνοντας την ανατροπή του… αιώνα στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης για να παραμείνει στο Europa League.

Τραγική βραδιά για τον Άρη, καθώς του πήγαν όλα… ανάποδα στη Νορβηγία και βρέθηκε να χάνει από το… πουθενά, ενώ στη συνέχεια έμεινε και με δέκα παίκτες, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη “βαριά” ήττα με 3-0.

Οι “κίτρινοι” δέχθηκαν γκολ στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων και έδωσαν “δώρο” ένα ακόμη, για να δεχθούν και τρίτο στο τέλος και να χρειάζονται πια ένα “θαύμα” για να προκριθούν στα πλέι οφ του Europa League.

Το παιχνίδι

Ο Άρης ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς στη Νορβηγία, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας και δείχνοντας πιο “απειλητικός” στην επίθεση. Έκανε μάλιστα και τις πρώτες τελικές στο ματς με Σάσα και Ματίγια.

Με το ματς να είναι όμως “φτωχό” σε ευκαιρίες, οι Νορβηγοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στην πρώτη τους φάση στο ματς. Πέντε παίκτες της Μόλντε “έκρυψαν” τη μπάλα και ο Έικρεμ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 στο ματς.

Το γκολ οδήγησε σε… μπλακ άουτ τους παίκτες του Παντελίδη, οι οποίοι πέντε λεπτά αργότερα από απίστευτο λάθος του Κουέστα, άφησαν τη μισή… Μόλντε αμαρκάριστη, με τον Χέσταντ να στέλνει τελικά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι “κίτρινοι” δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, δείχνοντας σοκαρισμένοι από τον τρόπο που δέχθηκαν τα γκολ. Ντιγκινί και Ιντέγιε έχασαν τις μόνες ευκαιρίες της ομάδας του πριν έρθει και το… τελειωτικό χτύπημα με την αποβολή του Βέλεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες στο 67′, ανατρέποντας και τα πλάνα του προπονητή του για ενίσχυση της επίθεσης.

Κάπως έτσι, ο Άρης έμεινε να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ, αλλά δεν κατάφερε ούτε αυτό, αφού σε μία φάση στο 87′, μετά από νέο λάθος στην άμυνα, οι Νορβηγοί πέτυχαν και το 3-0 με τον Έλιγκσεν.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Άρη να βρίσκεται πια “αγκαλιά” με τον αποκλεισμό από το Europa League, ψάχνοντας ένα “θαύμα” στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης, όπου θα χρειαστεί πάνω από τρία γκολ για να κάνει την τεράστια ανατροπή.

Οι συνθέσεις στο Μόλντε – Άρης

Μόλντε: Κράνινξ, Χάραλντσεϊντ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Χουσαΐν (74’ Έλιγκσεν), Άουρσνες, Χέσταντ, Έικρεμ, Ομοϊγουάνφο (85’ Κνούτζον), Τζέιμς.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (68’ Δεληζήσης), Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Ιντέγε (81’ Λάρσον), Τόνσο (74’ Φετφατζίδης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις