Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Ο Κίκε Σετιέν φαβορί να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Ο Κίκε Σετιέν φαβορί να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για να… αποχαιρετήσει και επίσημα τους Καταλανούς. Οι “μπλαουγκράνα” φαίνεται πως έχουν βρει τον “εκλεκτό” τους στο πρόσωπο του Κίκε Σετιέν.

Ο Κίκε Σετιέν φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Οι διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης αποφάσισαν στη διάρκεια του σημερινού (13.01.2020) πολύωρου συμβουλίου να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και πλέον το θέμα που απασχολεί είναι αυτό του αντικαταστάτη του.

Marca: “Τέλος ο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα – Τον ενημέρωσε ο Μπαρτομέου”

Βασικοί υποψήφιοι για διάδοχοι του Βαλβέρδε είναι οι Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Κίκε Σετιέν, με τον πρώην τεχνικό της Μπέτις (απολύθηκε τον Μάιο του 2019) να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Σετιέν, πέταξε το απόγευμα για τη Βαρκελώνη, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Δημοσιεύματα από την Ισπανία πάντως κάνουν λόγο για διαπραγμάτευση συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 61χρονος προπονητής βρέθηκε για δύο χρόνια (2017-19) στη Ρεάλ Μπέτις, ενώ από τους προηγούμενους σταθμούς της καριέρας του αυτή που ξεχωρίζει είναι η Λας Πάλμας. Να σημειωθεί ο Σετιέν ήταν ένας από τους προπονητές που εξέταζε ΑΕΚ για τον πάγκο της τον περασμένο Νοέμβριο.

Οριστικές εξελίξεις, τόσο στο “διαζύγιο” με τον Βαλβέρδε, όσο και με τον… διάδοχο του, αναμένεται να υπάρχουν την Τρίτη (14.01.2020).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις