Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Η πρόταση των Καταλανών για το “clasico” που αναβλήθηκε

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Η πρόταση των Καταλανών για το “clasico” που αναβλήθηκε
ΦΩΤΟ Reuters

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν την αντίθεση τους για την αναβολή του clasico με τη Ρεάλ, λόγω της έντασης που επικρατεί στην Καταλονία και πρότεινε μια ημερομηνία για την πραγματοποίηση του.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας για αναβολή του ισπανικού “clasico” με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Καμ Νου”, η “σέντρα” του οποίου ήταν προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου.

Χαμός στην Ισπανία! Αναβλήθηκε το «κλάσικο» της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης [pic]

Στην ανακοίνωση τους, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα απευθύνονται στον κόσμο τους, τονίζοντας: “Εμείς θέλαμε να παίξουμε κανονικά, την ημέρα και την ώρα που είχε συμφωνηθεί και μάλιστα είχαμε ενημερώσει σχετικά την Επιτροπή. Ο σύλλογος εμπιστεύεται απόλυτα τη νοοτροπία των μελών του και του κόσμου που πάντοτε έχει άριστη συμπεριφορά στο Καμπ Νόου. Αφού οδηγήθηκε το ντέρμπι σε αναβολή λόγω “ιδιαίτερων συνθηκών” και αφού το βάρος πέφτει στους συλλόγους για ν’ αποφασίσουμε τη νέα ημερομηνία, εμείς προτείνουμε τη 18η Δεκεμβρίου”.

Παράλληλα οι Καταλανοί αναφέρουν στην ανακοίνωση πως καταλαβαίνουν το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με τους φιλάθλους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο “Καμπ Νου” τη νέα ημερομηνία που θα οριστεί το ματς, τονίζοντας πως είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν τα χρήματα στους φιλάθλους που δε θα μπορέσουν να δώσουν το “παρών” στην αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις