Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανησυχία στην “Ένωση”! Πονάει ο Μάνταλος

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανησυχία στην “Ένωση”! Πονάει ο Μάνταλος
ΦΩΤΟ intime

Ο Πέτρος Μάνταλος συνεχίζει να είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι (27/10) με τον Ολυμπιακό καθώς δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα λόγω του τραυματισμού από το ματς με τον Βόλο, που ακόμα τον ταλαιπωρεί.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Πέτρος Μάνταλος από το ματς με το Βόλο για την 7η αγωνιστική της Superleague 1, δεν έχει υποχωρήσει ακόμα.

Συνεπώς ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή, αφού ούτε σήμερα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα κάνοντας ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η κατάστασή θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ και ανάλογα με το αν θα καταφέρει να συμμετάσχει στις προσεχείς προπονήσεις θα κριθεί αν θα προλάβει το ντέρμπι.

Από τους υπόλοιπου παίκτες, προβλήματα προέκυψαν με τους Ζεράλδες και Βέρντε. Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη δεξιά γαστροκνήμη και ο Ιταλός πονάει στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις