Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ματσάρα με… θρυλική ανατροπή! Το “πάτησε” στο δεύτερο ημίχρονο [pics]

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ματσάρα με… θρυλική ανατροπή! Το “πάτησε” στο δεύτερο ημίχρονο [pics]
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Ατρομήτου με 2-1 στο “Καραϊσκάκης”, ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και διατήρησε τις μαθηματικές του ελπίδες για τον τίτλο στη Superleague.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Στην 26η “στροφή” του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από τον εξαιρετικό Ατρόμητο, αλλά όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κατάφερε στο δεύτερο μέρος να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 30′ και έφθασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ στο 44′, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειριαώτες ήταν “κυρίαρχοι” και με τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη, έφεραν τούμπα το ματς για το τελικό 2-1.

Το παιχνίδι

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Superleague αποδείχθηκε τέτοιο και στον αγωνιστικό χώρο, με το ματς να είναι πάνω κάτω στα πρώτα λεπτά και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν και να σκοράρουν.

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, ο Ουάρντα έπιασε έναν “κεραυνό” έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σα, με τον Μασσούρα να “απαντάει” στο 13′ με εντυπωσιακή ντρίμπλα και σουτ που απέκρουσε με τα πόδια ο Μέγιερι.

Οι φάσεις συνεχίστηκαν και για τις δύο ομάδες, με τον Μάντσον στο 15′ να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών από κοντά και τον Φορτούνη να κόβεται την τελευταία στιγμή σε δύο περιπτώσεις από την άλλη πλευρά.

Τελικά το γκολ ήρθε από τον Κολούρη στο 30′. Ο Μπρούνο έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ο οποίος από κοντά έκανε εύκολα το 0-1.

Το γκολ μάλιστα έδωσε… θάρρος στον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο με 7 τελικές έναντι 3 των γηπεδούχων, με τον Ενσικολού να χάνει μία εξ αυτών και τον σκόρερ την καλύτερη του αγώνα, όταν κόπηκε έξω από την περιοχή με τάκλιν από τον Σα, πριν πλασάρει σε κενή εστία.

Ο Ολυμπιακός πήγε έτσι στα αποδυτήρια μέσα σε αποδοκιμασίες, αλλά στο δεύτερο μέρος βγήκε βελτιωμένος και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς νωρίς, αφού στο 50′ ο Φορτούνης έβγαλε σέντρα ακριβείας από δεξιά και ο Γκιγιέρμε με ωραία φαλτσαριστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η γρήγορη ισοφάριση έδωσε “φτερά” στα πόδια των παικτών του Μαρτίνς, οι οποίοι και “κυριάρχησαν” στο υπόλοιπο του αγώνα, ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Αυτό ήρθε τελικά στο 75′ με τον Μπουχαλάκη να κάνει με προβολή στο δεύτερο δοκάρι το 2-1, μετά από βαθιά σέντρα του Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος μάλιστα συνέχισε να είναι μόνιμη “απειλή” για την ομάδα του Ατρομήτου και θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, αλλά έκανε κακό τελείωμα και στις δύο εντυπωσιακές του προσπάθειες στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Τουλάχιστον δεν έγινε… μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο 81′ ο Ρισβάνης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει ξανά το ματς, στέλνοντας ολομόναχος μέσα από την περιοχή τη μπάλα άουτ, για να παραμείνει το 2-1 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Μεριά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (92′ Καμαρά), Μασούρας (46′ Χασάν), Γκερέρο (46′ Ντίας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (77′ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (62′ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (81′ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις