Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μάριν: “Ο πρόεδρος έχει δίκιο! Δεν έχουμε καμία δικαιολογία”

Μάριν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το “ντου” του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη και η διαδικασία εκκαθάρισης που έβαλε τον Ολυμπιακό έκανε την Γερμανική “Bild” να πάρει τη γνώμη του Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δικαιολόγησε απόλυτα τον ισχυρό άντρα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

Η ηλεκτρονική έκδοση της “Bild” επικοινώνησε με τον Μάρκο Μάριν, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως από την ομάδα λείπει η νοοτροπία του νικητή.

Ολυμπιακός: 15-20 παίκτες φεύγουν! Ποιοι μένουν

“Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, δείξαμε ελάχιστα πράγματα απ’ αυτά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής”, τόνισε αρχικά ο Μάριν, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εξαιρετικές συνθήκες που συνάντησε στους “ερυθρόλευκους” αλλά και στο στοιχείο που λείπει από την ομάδα.

“Έχουμε τα πάντα εδώ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και επομένως δεν έχουμε καμιά δικαιολογία γι’ αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Μου λείπει να δω τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται και τη θέληση από όλους να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Κι αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις