Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Χωρίς οπαδούς κόντρα στον Παναιτωλικό!

Ολυμπιακός: Χωρίς οπαδούς κόντρα στον Παναιτωλικό!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναιτωλικός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ούτε αυτή τη φορά θα υπάρχουν ανοιχτά εκδοτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Χωρίς τους οπαδούς του αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για τη 13η αγωνιστική της Superleague, αφού οι γηπεδούχοι γνωστοποίησαν ότι “δεν θα επιτραπεί είσοδος φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 20.00, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ο καθένας εκ των οποίων μπορεί να αγοράσει έως δύο απλά ονομαστικά εισιτήρια, με την επίδειξη της κάρτας του στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες στους δύο προηγούμενους εντός έδρας αγώνες, με τον Παναθηναϊκό και με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορούν να προμηθευτούν από ένα απλό εισιτήριο προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, όπου θα γίνεται διασταύρωση των στοιχείων τους, τα οποία έχουν καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης.

Τα γραφεία θα λειτουργήσουν:

Παρασκευή από 10.00 έως 18.00

Σάββατο από 12.00 έως 18.00

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Εκδοτήρια δεν θα λειτουργήσουν, ενώ δεν θα επιτραπεί είσοδος φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στην Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν δωρεάν αθλητές Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα (θύρες 1 και 2) 30€ Γυναίκες – παιδιά 15€
Μικρή κερκίδα (θύρα 4Α άνω διάζωμα) 20€ Γυναίκες – παιδιά 12€
Μικρή κερκίδα (θύρες 4 και 5) 15€ Γυναίκες – παιδιά 10€
Πέταλο (θύρες 6 και 7) 10€ Γυναίκες – παιδιά 7€

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για την αγορά του απλού ονομαστικού εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις