Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ουάρντα: Απίστευτη ατάκα από Σαλάχ! “Χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση”

Ουάρντα: Απίστευτη ατάκα από Σαλάχ! “Χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση”

Ο ηγέτης της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, μίλησε στο CNN και κλήθηκε να αναφερθεί στο σκάνδαλο που είχε δημιουργήσει ο Αμρ Ουάρντα, κατά τη διάρκεια του Copa Africa.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Αμρ Ουάρντα κατηγορήθηκε -μαζί με άλλους Αιγύπτιους παίκτες- ότι “παρενόχλησε” γνωστό μοντέλο με μηνύματα μέσω Instagram, κατά τη διάρκεια του Copa Africa, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Ο ηγέτης της Λίβερπουλ και των “Φαραώ”, Μοχάμεντ Σαλάχ, είχε πάρει θέση υπέρ του παίκτη του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι όλοι αξίζουν μα δεύτερη ευκαιρία.

Τώρα όμως, ο Σαλάχ δεν έδειξε μεγάλη διάθεση να… υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του στην Αίγυπτο. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε στο CNN και κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο περιστατικό που απασχόλησε τους “Φαραώ”.

Δεν είχα κανένα ρόλο στην επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα. Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας ή ο προπονητής, πιστέψτε με πως δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάζω πράγματα” είπε αρχικά ο Σαλάχ, δείχνοντας να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Για να ακολουθήσει η απίστευτη ατάκα του ηγέτη της Λίβερπουλ: “Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτά τα πράγματα συνέβησαν στο παρελθόν και συνέβησαν και τώρα. Για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνουν όμως ξανά, χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις