Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Απίθανο ξεκίνημα για Μακέντα! Τα κατορθώματα του Ιταλού επιθετικού – videos

Παναθηναϊκός: Απίθανο ξεκίνημα για Μακέντα! Τα κατορθώματα του Ιταλού επιθετικού – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού μετράει ήδη 2 γκολ και μία ασίστ σε μόλις 122 λεπτά και με μόνο μία συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα του Τριφυλλιού.

Αποτέλεσε τη μοναδική μετεγγραφή ξένου παίκτη και δη άνω των 23 ετών για τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ήδη ότι οι “πράσινοι” πέτυχαν… διάνα με την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος και σκόραρε για δεύτερο σερί ματς με τους “πράσινους”, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει έτσι, δύο νικητήρια γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού, αλλά και μία ασίστ, σε τρεις εμφανίσεις και σε μόλις 122 αγωνιστικά λεπτά. Πιο συγκεκριμένα, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 77′ και με εκπληκτικό τακουνάκι έκανε την τελική πάσα για τον Γιόχανσον και το 3-0.

 

Ακολούθησε το πρώτο του παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, όπου πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του στο 64′, μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί, λίγο πριν αποχωρήσει ως αλλαγή.

 

Στον πάγκο ήταν και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όμως ο Γιώργος Δώνης τον έριξε στο ματς στο 68′ και στο 84, με ιδανικό τελείωμα στη σέντρα του Αποστολάκη, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις