Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Δεν υπάρχει δικαιολογία!”

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Δεν υπάρχει δικαιολογία!”
ΦΩΤΟ intime

Φανερά απογοητευμένος από τη νέα “γκέλα” του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για την ισοπαλία της ομάδας του στο Βολό, εξαιτίας και των πολλών ευκαιριών που έχασε στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και προηγήθηκε στο Βόλο, αλλά έμεινε ξανά στην ισοπαλία, χάνοντας απίθανες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα που θα του χάριζε τη νίκη.

Βόλος – Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα! Έμεινε στην ισοπαλία το… άρρωστο πια Τριφύλλι

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για “επιπολαιότητά μας ήταν στα όρια της ανοησίας”.

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το ματς

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για μια ομάδα με τέτοια υπεροχή να μην παίρνει το ματς με 2-3 γκολ διαφορά. Η επιπολαιότητά μας ήταν στα όρια της ανοησίας και αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν προηγείσαι 1-0 έχεις 4-5 φάσεις για το 2-0 και μετά προκαλείς την τύχη σου δίνοντας τη μπάλα στον αντίπαλο και έτσι να παίρνει πέναλτι και να βγάζει 2-3 καλές κόντρες. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να φτάσουμε μακριά όταν ακόμη και σε ματς με τέτοια υπεροχή και τέτοιες φάσεις δεν τα παίρνουμε. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις