Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος – Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα! Έμεινε στην ισοπαλία το… άρρωστο πια Τριφύλλι

Βόλος – Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα! Έμεινε στην ισοπαλία το… άρρωστο πια Τριφύλλι
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός παραμένει βαριά “άρρωστος” και μετά από 13 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες στη σειρά, μένοντας στην ισοπαλία και κόντρα στο Βόλο, μετά και την ισοπαλία 1-1 στο Πανθεσσαλικό.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, αλλά δεν νίκησε ούτε τον Βόλο εκτός έδρας και με το 1-1 έμεινε ξανά μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στη Superleague.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Μουνίθ, όμως παρότι είχαν στη συνέχεια τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν βρήκαν ποτέ ένα δεύτερο γκολ νίκης.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Χατζηθοδωρίδης συνέκλινε μέσα στην περιοχή από δεξιά προς αριστερά και έψαξε το σουτ, αλλά ο Δημόπουλος τον βρήκε με το γόνατο και ο διαιτητής έδειξε αμέσως πέναλτι, όντας μπροστά στη φάση.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος ρίσκαρε με μία… μέτρια εκτέλεση αλά Πανένκα, αλλά την έστειλε τελικά στα δίχτυα για το 1-0. Οι “πράσινοι” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έχασαν αμέσως μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, με τον σκόρερ να κάνει κακό κοντρόλ μετά από ασίστ του Κολοβού.

Ο Μακέντα υποδείχθηκε στη συνέχεια δύο φορές σε θέση οφσάιντ βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, με τη μία εξ αυτών να έχει σκοράρει με εκπληκτικό τρόπο, αλλά το γκολ να ακυρώνεται σωστά μέσω VAR.

Στο 34′ όμως στην πρώτη ουσιαστικά φάση το στο ματς, ο Βόλος κέρδισε πέναλτι μετά από κακό μαρκάρισμα του Δώνη μέσα στην περιοχή. Ο Μουνίθ νίκησε από τα 11 βήματα τον Διούδη και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε ξανά πιο δυνατά και έχασε νέες ευκαιρίες με Μακέντα και Μπουζούκη να μην μπορούν να νικήσουν τον Μελισσά. Ο Ιταλός μάλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος, αφού τόσο σε μία κεφαλιά στο 68′ όσο και σε ένα σουτ από κοντά στις καθυστερήσεις, θα μπορούσε να έχει σκοράρει το πολυπόθητο δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Αυτό δεν ήρθε ούτε από τους Περέα και Μπεκ που πέρασαν στη συνέχεια ως αλλαγή, με τον πρώτο να έχει την ευκαιρία του αγώνα στο 90+1 όταν νίκησε τον Μελισσά από κοντά, αλλά η μπάλα κόπηκε από αμυντικούς πριν περάσει την εστία του Βόλου, για να μείνει έτσι το 1-1 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – Παναθηναϊκός

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Ζοάο (85’ Λύρατζης), Μπαλογιάννης (63’ Τσαούσης), Μουνίθ, Τόρες.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον (76’ Μπεκ), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Μπουζούκης, Δώνης, Κολοβός (46’ Περέα), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Νούνες), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις