Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κλείδωσε” το ραντεβού! Έρχεται στην Ελλάδα ο Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τον υποβιβασμό, μετά την αλλαγή της ποινής από τη Superleague και πλέον έχει ανοίξει ο “δρόμος” και για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, με τον Παϊρό Πιεμπονγκσάντ να έρχεται αύριο (04/05) για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ένας από τους βασικούς όρους που είχε θέσει ο επικεφαλής του επενδυτικού fund της Pan Asia, Παϊρό Πιεμπονγκσάντ, ήταν και η παραμονή του Παναθηναϊκού στη Superleague. Κάτι που φαίνεται να οριστικοποιήθηκε σήμερα, μετά και την αλλαγή των ποινών σε σχέση με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου “κλείδωσε” και ο ερχομός του Παϊρό Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει απαιτήσει επίσης από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να αναλάβει και τα χρέη που έχει δημιουργήσει στην ομάδα, κάτι που θα κρίνει εν πολλοίς και την έκβαση των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά και τη σημερινή απόφαση θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα αύριο Παρασκευή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, θα πραγματοποιηθεί το πρωΐ του Σαββάτου (05/05).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις