Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η… οργή λαού, οι επισκέψεις σε Αλαφούζο – Γιαννακόπουλο και η ελπίδα από UEFA

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει», αφού βλέπει πως η ομάδα οδεύει προς τον υποβιβασμό και έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ελπίδα από UEFA.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε οριακό σημείο, με τους οπαδούς της ομάδας να προσπαθούν να.. προκαλέσουν εξελίξεις, που θα φέρουν τη σωτηρία της.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» βλέπουν πως ο μοναδικός ικανός να αποτρέψει την κατάρρευση της ΠΑΕ είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάτι που φάνηκε και στη συγκέντρωση που είχαν στον “Τάφο του Ινδού” το βράδυ της Τετάρτης.

Οι φίλοι της ομάδας επισκέφτηκαν τόσο το σπίτι του κ. Γιαννακόπουλου –μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης- όσο και αυτό του Γιάννη Αλαφούζου.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννακόπουλος συνομίλησε μαζί τους -παρά το προχωρημένο της ώρας- επισήμανε ότι δεν εξαρτάται από εκείνον η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, ενώ πρόσθεσε ότι πιέζει την Κυβέρνηση για να δρομολογηθούν εξελίξεις με το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ. Επίσης, ανέφερε πως βρίσκεται σε επαφή με τους ξένους “συμπαίκτες” του.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως ίσως προκύψουν ευχάριστα νέα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την UEFA.

Μετά από επαφές που είχαν με την ΕΠΟ, για τους «πράσινους» προκύπτει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η UEFA να δώσει παράταση μέχρι τα μέσα Απριλίου στις ομάδες της Superleague, προκειμένου να καταθέσουν τους φακέλους αδειοδότησης.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται κανονικά στο τέλος του μήνα, ενώ η οριστική απάντηση της UEFA αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.

Πάντως, εφημερίδα Livesport, ο Παναθηναϊκός έλαβε mail από την UEFA, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να την ενημερώσει – μέχρι το απόγευμα (17:00) της Παρασκευής (30/3)- για τους διακανονισμούς που έχει καταφέρει να κάνει στις οφειλές του. Το «τριφύλλι» δεν έχει στείλει κάποια απάντηση…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις