Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Συνθήματα και πανό: “Θανάσιμα σε χτύπησαν οι εντός κι εκτός εχθροί σου”

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Τρομερός.. παλμός! Ο Παναθηναϊκός διανύει μια από τις κρισιμότερες περιόδους της ιστορίας του, αλλά οι οπαδοί του στέκονται δίπλα στην ομάδα. Πανό από τη Θύρα 13 και συνθήματα από την εξέδρα.

Στα δύσκολα υπάρχει συσπείρωση! Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και οι φίλοι της ομάδας δεν πρόκειται να την αφήσουν… μόνη αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” -όπως είχαν προαναγγείλει- πήγαν στο “Απ. Νικολαΐδης” για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και φώναξαν-από την εξέδρα- το σύνθημα “Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ”.

Πανό με μήνυμα

Μάλιστα, στο πέταλο των οργανωμένων στη Λεωφόρο αναρτήθηκε πανό με μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση…

“Θανάσιμα σε χτύπησαν οι εντός κι εκτός εχθροί σου, όρθιο θα σε κρατήσουμε εμείς οι οπαδοί σου… Θ.13”, ανέφερε το μήνυμα της Θύρας 13.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Άξιο αναφοράς, πως πριν τη σέντρα του παιχνιδιού μοιράστηκαν φέιγ βολάν, με ένα ακόμη μήνυμα:

“Η Θύρα 13 είναι ιδέα με 51 χρόνια ιστορίας! Ήταν, είναι και θα είναι αδιαίρετη με γνώμονα πάντα το καλό του συλλόγου μας! Η λάσπη δεν μας λερώνει, ο πόλεμος μας κάνει πιο δυνατούς και το πλήρωμα του χρόνου το αποδεικνύει περίτρανα.

ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13”.

Να επισημάνουμε ακόμα πως όταν βγήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποθεώθηκαν από τον κόσμο, που φώναξε ρυθμικά “Παναθηναϊκός”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις