Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χάνει και Κουρμπέλη ο Δώνης! Νέα απώλεια για το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Χάνει και Κουρμπέλη ο Δώνης! Νέα απώλεια για το Τριφύλλι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος στο “Βικελίδης”, αλλά θα χάσει τρεις ποδοσφαιριστές στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας για το πρωτάθλημα, καθώς εκτός του τραυματία Γιόχανσον και του αποβληθέντα Μακέντα, κάρτες συμπλήρωσε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Γεμάτο είναι ξανά το… απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, αφού στο ματς κόντρα στον Άρη στο “Βικελίδης”, ο τεχνικός των “πρασίνων” έχασε ουσιαστικά τρεις ποδοσφαιριστές του.

Η αρχή έγινε με τον τραυματισμό του Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος και αναμένεται να εκτιμηθεί σήμερα (03/12) και ακολούθησε η αποβολή του Φεντερίκο Μακέντα με κόκκινη κάρτα, που θα στερήσει τη συμμετοχή του από το επόμενο παιχνίδι του Τριφυλλιού (στο Κύπελλο κόντρα στην Ιεράπετρα).

Ένα από τα επόμενα 4 ματς της ομάδας του θα χάσει όμως και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς αντίκρισε την 4η κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα και έτσι θα πρέπει να μείνει εκτός, σε έναν από τους τέσσερις επόμενους αγώνες της ομάδας του (ΟΦΗ εκτός, Ατρόμητος εντός, Παναιτωλικός εκτός, Ξάνθη εντός).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις