Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Αποθέωση” για Σαββίδη! “Χαμός” στην Τούμπα πριν τον Ολυμπιακό [pics, vid]

ΠΑΟΚ - Σαββίδης

Ο πρώτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή στην έδρα του Ολυμπιακού. Η ανοικτή προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα -την Πέμπτη- θύμισε… κανονικό αγώνα. Περισσότεροι από 8.000 οπαδοί βρέθηκαν στις εξέδρες και “αποθέωσαν” Ιβάν Σαββίδη και παίκτες.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν δυναμικό “παρών” στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα προκειμένου να… ντοπάρουν τους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” ενόψει του μεγάλου εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ - Προπόνηση

Οι φίλοι της ομάδας είχαν μαζευτεί από νωρίς έξω από το γήπεδο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη της προπόνησης (17:00) και οι περισσότεροι εξ΄ αυτών χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να καλύψουν τα 20-30 μέτρα που χωρίζουν το πάρκινγκ του γηπέδου από την είσοδο των αποδυτηρίων, αφού δεν χάλασαν κανένα χατήρι για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

ΠΑΟΚ

Η έναρξη της προπόνησης βρήκε περίπου 8.000 κόσμο στις εξέδρες της Τούμπας. Οι φίλαθλοι φώναξαν ρυθμικά τα ονόματα παικτών του ΠΑΟΚ, όπως του Βιεϊρίνια, του Μάτος και του Πριγιοβιτς (πέτυχε το πρώτο γκολ της προπόνησης). Να αναφέρουμε πάντως πως σύμφωνα με ποστάρισμα του ΠΑΟΚ, περισσότεροι από 10.000 ήταν οι οπαδού βρέθηκαν στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ

Φυσικά, οι φίλοι των Θεσσαλονικέων ζήτησαν με τα συνθήματα τους τη νίκη του “δικέφαλου του Βορρά” μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

“Είναι τρελός ο πρόεδρος”

Χαμός όμως έγινε μόλις έγινε αντιληπτός ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ -όπως είχε προαναγγείλει- βρέθηκε και αυτός στην Τούμπα, άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας και μάλιστα πήγε και χαιρέτησε αρκετούς από αυτούς που ήταν στα κάγκελα.

Σαββίδης - ΠΑΟΚ

Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ είχε μια… ζεστή αγκαλιά για τον Γιαννάκη, έναν από τους πιο γνωστούς οπαδούς της ομάδας.

Σαββίδης

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δώσει παιχνίδι με την παρουσία θεατών από την αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς μεταφέρει τιμωρία 7 αγωνιστικών με κλειστές κερκίδες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις