Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Μπλοκάρουν” τη συμμετοχή του Αουγκούστο στη “σελεσάο” οι “ασπρόμαυροι”!

ΠΑΟΚ: “Μπλοκάρουν” τη συμμετοχή του Αουγκούστο στη “σελεσάο” οι “ασπρόμαυροι”!
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να μην επιτρέψει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο να συμμετάσχει στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά με την εθνική Βραζιλίας, αφού θα απουσίαζε για όλο τον Ιανουάριο, και ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν θέλει να στερηθεί τις υπηρεσίες του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο κλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε… φρένο στη συμμετοχή του σε αυτήν, παρά το τιμητικό της υπόθεσης για την ομάδα και τον παίκτη, καθώς θα έχανε δέκα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το προολυμπιακό τουρνουά, ξεκινάει στις 18 Ιανουαρίου, ενώ η προετοιμασία στις 3 του μήνα και ο Βραζιλιάνος θα έλειπε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ εξάσκησε το νόμιμο δικαίωμα που έχει να μην επιτρέψει στον παίκτη να ενταχθεί στην ολυμπιακή ομάδα της χώρας του καθώς το προολυμπιακό τουρνουά δεν βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι της FIFA, έτσι οι “ασπρόμαυροι” δεν ήταν υποχρεωμένοι να αποδεσμεύσουν τον παίκτη. Ανάλογα μάλιστα έχουν πράξει και άλλοι σύλλογοι, όπως η Άστον Βίλα και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις