Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας βραβεύτηκε και δήλωσε έτοιμος να… ανταπεξέλθει!

Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας πήρε τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής της Superleague (MVP και καλύτερο γκολ) για όσα πέτυχε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που υπάρχουν για τον ίδιο.

“Το ξέρουμε όλοι ότι πάμε για τον τίτλο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαστε στα τρία φαβορί” τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πέλκας, που τόνισε πως δεν τον φοβίζει τίποτε και δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που υπάρχουν για τον ίδιο.

Ο Πέλκας μίλησε για:

-τα βραβεία που κατέκτησε: «Μου άρεσε πολύ που κέρδισα δύο βραβεία. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς, να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει. Είναι ακόμα καλύτερα να βοηθάω τα μέγιστα όπως το προηγούμενο παιχνίδι».

-το πρώτο γκολ με τον Παναθηναϊκό και να ήταν το ωραιότερο που έχει πετύχει: «Ήταν ένα όμορφο γκολ, μια έμπνευση της στιγμής. Και με τη Μπρόντμπι είχα βάλει ένα όμορφο γκολ. Το χάρηκα πάρα πολύ».

-τη μάχη του τίτλου και για το αν μπορεί ο ίδιος να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλό που κερδίσαμε ντέρμπι μέσα στην Τούμπα. Το ξέρουμε όλοι ότι πάμε για τον τίτλο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαστε στα τρία φαβορί. Από την πρώτη φορά που φόρεσα το περιβραχιόνιο, είπα ότι το σημαντικό είναι να δείξω ότι το αξίζω να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Αυτό προσπαθώ, είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω. Δε με φοβίζει κάτι. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να ανεβαίνω συνεχώς».

-το ματς με τον Πλατανιά: «Για να έχουν αξία οι δύο προηγούμενες νίκες, πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε 1000% έτοιμοι και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις