Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ραντεβού στα Τέμπη! “Θα συνοδεύσουμε τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ”

ΠΑΟΚ: Ραντεβού στα Τέμπη! “Θα συνοδεύσουμε τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ”
Intime.gr

Με ανακοίνωση τους, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ τονίζουν πως το βράδυ της Κυριακής θα βρίσκονται στα Τέμπη προκειμένου να υποδεχθούν τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά «το νικηφόρο αποτέλεσμα» με την ΑΕΛ κι έτσι να συνοδεύσουν «τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά Πρωταθλητές» στη Θεσσαλονίκη.

Με νίκη την προσεχή Κυριακή μέσα στην έδρα της ΑΕΛ, Ο ΠΑΟΚ στέφεται και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας. Οι φίλοι της ομάδας… δεν κρατιούνται!

Με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ ενημερώνουν πως θα περιμένουν την αποστολή του “δικέφαλου του Βορρά” στο μνημείο των έξι αδικοχαμένων «αετόπουλων» στα Τέμπη, προκειμένου να την συνοδέψουν στη «ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Μάλιστα, αναφέρουν πως θα συνοδεύσουν «τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»

Η σχετική ανακοίνωση

«Ενημερώνουμε ότι η υποδοχή των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα πραγματοποιηθεί στις 14/4 και ώρα 22:00, στο χώρο του μνημείου των ΤΕΜΠΩΝ μετά το θετικό και νικηφόρο αποτελέσματα στον αγώνα με την Λάρισα. Στο σημείο αυτό θα συναντηθούν οι οπαδοί από τον Νότο με τους οπαδούς από τον Βορρά και θα συνοδεύσουν τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ προς την ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις