Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας: Εξαντλήθηκαν! Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας: Εξαντλήθηκαν! Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στην Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα μεμονωμένα εισιτήρια (περίπου 11.000) για την προσεχή αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα ακόμα “βήμα” για την είσοδο του στους ομίλους του Champions League και σε αυτή του την προσπάθεια θα έχει δίπλα του τους φίλους της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (08.08.2018) τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και σήμερα ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Κλήρωση Champions League: Δύσκολος αντίπαλος στο «δρόμο» του ΠΑΟΚ!

Να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει δεσμεύσει περίπου 500 θέσεις για τυχόν αγορές διαρκείας μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης (σ.σ. έχουν πωληθεί περισσότερες από 16.000 κάρτες).

Η ανακοίνωση του “δικέφαλου του Βορρά”

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εξάντληση των μεμονωμένων εισιτηρίων που τέθηκαν στην διάθεση του κοινού για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, έχουν δεσμευθεί ορισμένες θέσεις σε όλες τις θύρες- εκτός της θύρας 7- μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 19:00, οι οποίες σε περίπτωση μη εξαντλήσεως θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από αύριο στις 19:30.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις