Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στηρίζει το συλλαλητήριο των οπαδών του

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τη στήριξή της στο συλλαλητήριο που οργανώνουν οι οπαδοί της ομάδας για το Σάββατο (14/04), ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. “Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ για ισονομία και δικαιοσύνη”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους εναντίον της αθλητικής δικαιοσύνης και της κυβέρνησης, τους οποίους και θεωρούν υπεύθυνους για την πιθανότατη απώλεια του φετινού πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος του Βορρά είδε δύο παιχνίδια στην έδρα του να διακόπτονται και την ομάδα να τιμωρείται με δύο μηδενισμούς και -3 βαθμούς.

Ενόψει και της τελικής απόφασης για την έκβαση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, λοιπόν, ετοιμάζουν ένα ακόμη συλλαλητήριο, στο οποίο θα έχουν στο πλευρό τους και την ίδια την ΠΑΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο του Σαββάτου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτονόητα στηρίζει και θα βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές του μεγάλου συλλαλητηρίου του Σαββάτου στην Καμάρα στις 15:00.

Η κατάλυση της κοινής λογικής και του δικαίου, προκειμένου η ομάδα να στερηθεί τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο και εν τέλει το ίδιο το πρωτάθλημα, έχει επιφέρει μεγάλη αγανάκτηση.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ σύσσωμη βρέθηκε σε όλους τους αγώνες για ισονομία και δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, σύσσωμη θα είναι και στο ειρηνικό συλλαλητήριο με τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου σε γιγαντοοθόνη θα προβληθεί ο αγώνας εναντίον του Πανιωνίου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις