Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Συλλαλητήριο στην Καμάρα – Πορεία στη Θεσσαλονίκη! Ζήτησαν… δικαίωση [pics, vids]

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν δυναμικό “παρών” στο συλλαλητήριο που έγινε στην Καμάρα και διαμαρτυρήθηκαν κατά της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον “δικέφαλο του Βορρά” για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, μια ημέρα πριν εκδικαστεί η έφεση τη ΠΑΕ. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η πρωτόδικη απόφαση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια προκάλεσε κινητοποιήσεις από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες οι φίλοι του ΠΑΟΚ κάνουν παντού αισθητή την παρουσία τους, ενόψει της αυριανής (09/03) εκδίκασης της έφεσης της ομάδας, ενώ την Πέμπτη έκαναν έδωσαν… ραντεβού στην Καμάρα.

“Αλέξη , κάπου έχεις κάνει λάθος , εμείς δεν είμαστε Ολυμπιακός, θα βάλουμε κ σύνορα στα τέμπη…” ένα από τα συνθήματα του ακούστηκαν

Περίπου 5.000 φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” βρέθηκαν στο σημείο, μεταξύ τους και μέλη της “οικογένειας” των Θεσσαλονικέων και ζήτησαν… δικαιοσύνη. Μεταξύ τους βρέθηκαν και εκπρόσωποι της ΠΑΕ (Πουρλιοτόπουλος, Κυριάκος, Μαρία Γκοντσάρεβα, Μάκης Γκαγκάτσης). Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας απέκλεισαν για αρκετά λεπτά και τα δύο ρεύματα της οδού Εγνατίας.

Ο Χρήστος Τερζανίδης, βετεράνος  άσος δήλωσε: «Είμαστε εδώ. Δεν είναι φετινό φαινόμενο η αδικία. Χρόνια μας αδικούν σε πρωταθλήματα και κύπελλα. Ήρθε ώρα να σηκώσει ανάστημα ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να γευτεί το πρωτάθλημα! Δεν πιστεύω στη δικαιοσύνη γιατί τους δικαστές τους όρισε ο Ολυμπιακός».

Ο Κούλης Αποστολίδης επίσης παλαίμαχος διεθνής δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έκανε ένα θέατρο. Πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός! Ο διαιτητής τα άλλαξε όλα. Είναι τεράστια αδικία. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούμε».

Αρκετοί οπαδοί βρέθηκαν με… ρολό χαρτί στα χέρια, ενώ δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, αλλά και της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, ΑΕΚ, την οποία ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή.

Άξιο αναφοράς, πως ακούστηκαν και συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Άλλωστε, φίλοι των “ασπρόμαυρων” έκαναν -κατά τη διάρκεια της ημέρας- “παρεμβάσεις” στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αγίου Αντωνίου στη Βέροια, στην Κοζάνη, στην Έδεσσα, αλλά και στην Αθήνα!

Το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμαρά ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια μετατράπηκε σε πορεία σε δρόμους της Θεσσαλονίκης. Φυσικά, η παρουσία τους προκάλεσε τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα. Η πορεια πέρασε και από τον Λευκό Πύργο.

Να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 19:00 και μετέβη στο “Μακεδονία Παλάς”. Εκεί, έσπευσαν στη συνέχεια στελέχη της ομάδας και στενοί του συνεργάτες.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 11/3 είναι το μεγάλο συλλαλητήριο στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα ακολουθήσει και πορεία προς το γήπεδο.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Eurokinissi

ΠΗΓΗ video: thestival.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις