Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με οπαδούς! “Πάμε για… νταμπλ μέσα στο γήπεδο”

ΠΑΟΚ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της είχε το απόγευμα της Δευτέρας (07/05) η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με… φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλέον όλοι στον ΠΑΟΚ στρέφουν -και επίσημα- την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του Βορρά” προσπαθούν να ρυθμίσουν κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά -τόσο για τους οπαδούς τους, όσο και για τη διεξαγωγή του αγώνα- και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (07/05) και μία συνάντηση αντιπροσωπείας των οπαδών με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, ΠΑΕ και οπαδοί έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και δεσμεύθηκαν να κάνουν όλες τις ενέργειες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού και η μέγιστη στήριξη της ομάδας.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, σημασία έχει “οι ποδοσφαιριστές να επικεντρωθούν ανεπηρέαστοι στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το… νταμπλ μέσα στο γήπεδο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις