Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟΚ, Θύρα 4: “Ευχαριστούμε τους οπαδούς του Πανιωνίου!”

ΠΑΟΚ, Θύρα 4: “Ευχαριστούμε τους οπαδούς του Πανιωνίου!”
ΦΩΤΟ intime

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ “αποθέωσαν” τους αντίστοιχους του Πανιωνίου για τις κινήσεις που πραγματοποίησαν οι τελευταίοι έτσι ώστε να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Superleage.

Η “Θυρα 4” των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τους οπαδούς του Πανιωνίου, που μεσολάβησαν για να επιτραπεί η είσοδος των φιλοξενούμενων οπαδών στις κερκίδες τους γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο χθεσινό (19/12) ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την 15η αγωνιστική της Superleague.

Η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ

“Νέα Σμύρνη 19/12/2019

Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 0-2

Όταν οι πάνθηρες διδάσκουν ήθος και οπαδική νοοτροπία, όταν αψηφούν το “Νόμος κ τάξη” της σημερινής αστυνομοκρατίας, όταν στέκονται περήφανοι και ανεξάρτητοι κόντρα στις υποδείξεις της διοίκησης τους, όταν φτάνουν σε σημείο να αντιπαρατεθούν με ομοϊδεάτες και συνοπαδούς τους για να καταφέρουμε εμείς, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να κάνουμε κερκίδα, τότε ο σεβασμός και το ευχαριστώ είναι κάτι δεδομένο και αυτονόητο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την μεριά μας. Παραμένουμε πιστοί στις αγνές αρχές του οπαδισμού, σε μία εποχή που το δικαίωμα κάθε ανθρώπου που αγαπάει μία ομάδα και θέλει να την παρακολουθήσει εκτός έδρας μοιάζει εξωγήινο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις