Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Καταλανικό “πάρτι” στο “Μπερναμπέου”! Με Σουάρες στον τελικό – video

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Καταλανικό “πάρτι” στο “Μπερναμπέου”! Με Σουάρες στον τελικό – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Σαντιάγκο Μπερναμέου” και προκρίθηκε στον τελικό του Copa Del Ray, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μπέτις – Βαλένθια.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Τι κι αν η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, τι κι αν ο Μέσι δεν έκανε τα γνωστά κόλπα του, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άλωσε με εμφατικό τρόπο τη Μαδρίτη, επικρατώντας της Ρεάλ με 3-0 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι (1-1 το πρώτο ματς) για τα ημιτελικά του Copa Del Ray.

Οι Καταλανοί, με ηγέτη τον Λουίς Σουάρες, απέκλεισαν τους Μαδριλένους και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπέτις – Βαλένθια.

Ο αγώνας

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον Βινίσiους, αλλά ο Τερ Στέγκεν δήλωσε “παρών” όποτε χρειάστηκε. Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα, παρότι ήταν η ομάδα που κυνηγούσε στο σκορ, μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι Καταλανοί επέβαλαν τον νόμο τους, με τον Λουίς Σουάρες να κάνει “πάρτι” και να εκτελεί τους Μαδριλένους. Ο στράικερ της Μπαρτσελόνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάβας στο 50′ κι από κει και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους επίδοξους πρωταθλητές Ισπανίας. 

Στο 69′ όλα τελείωσαν με το αυτογκόλ του Βαράν από γύρισμα του Ντεμπελέ και συμμετοχή στην φάση του Σουάρες, ενώ στο 73′ ο Ουρουγουανός άσος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε αλά Πανένκα, γράφοντας το τελικό 0-3.

Πλέον, η «Μπάρτσα» έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ομάδα στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου που θα έχει κατακτήσει (εάν τα καταφέρει) το Copa del Rey για 5 σερί χρονιές!

Το 0-1 του Σουάρες

Το αυτογκόλ του Βαράν

Το 0-3 του Σουάρες

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις