Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Στα γραφεία της ΑΕΚ Ουζουνίδης και Μελισσανίδης!

Ουζουνίδης - ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ και πλπεον καλείται να αναπληρώσει γρήγορα το κενό που δημιουργήθηκε. “Αγκαλιά” με τον Μαρίνο Ουζουνίδη οι “κιτρινόμαυροι”.

Η δεύτερη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (25.05.2018), με την Ένωση να ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή.

ΑΕΚ: Τέλος ο Χιμένεθ! Ραντεβού με Ουζουνίδη

Πλέον, η ΑΕΚ καλείται να κοιτάξει την… επόμενη της ημέρα. Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αυτό που προκρίθηκε από την πρώτη στιγμή για να αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ο Έλληνας τεχνικός κρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή και βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητηθούν – ρυθμιστούν όλα τα ζητήματα και να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Άξιο αναφοράς, πως λίγη ώρα μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτι που δείχνει πως οι άνθρωποι της Ένωσης είναι αποφασισμένοι να τα.. βρουν με τον Εβρίτη τεχνικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις