Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στο ΟΑΚΑ κλιμάκιο μηχανικών μετά την απίστευτη ταλάντωση σε κερκίδα του!

Στο ΟΑΚΑ κλιμάκιο μηχανικών μετά την απίστευτη ταλάντωση σε κερκίδα του!
ΦΩΤΟ newsit.gr

Η UEFA εξέφρασε την ανησυχία της για την ταλάντωση που παρατηρήθηκε στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου και πλέον γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η ΓΓΑ έλαβε γνώση σχετικά με την ταλάντωση του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ και έδωσε εντολή στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και να της δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις.

Ανησυχία της UEFA για το ΟΑΚΑ! Βίντεο δείχνει την ταλάντωση στο άνω διάζωμα

Κλιμάκιο μηχανικών βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (01.11.2018) στο ΟΑΚΑ για να κάνει μία πρώτη εποπτεία του χώρου του άνω διαζώματος στο κεντρικό στάδιο.

Δεν είναι μόνο το ΟΑΚΑ! Δείτε πως σείεται το γήπεδο της Άιντραχτ

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να γίνει πιο επισταμένος έλεγχος όπου χρειάζεται, σύμφωνα με το πόρισμα και τις οδηγίες των τεχνικών υπηρεσιών.

Να αναφέρουμε πως από το Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει επισημανθεί πως ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις