Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Στο “στόχαστρο” και πάλι ο Αμπιντάλ! “Ανοίγει” την υπόθεση μεταμόσχευσης ο εισαγγελέας

Στο “στόχαστρο” και πάλι ο Αμπιντάλ! “Ανοίγει” την υπόθεση μεταμόσχευσης ο εισαγγελέας
ΦΩΤΟ instagram

Το θέμα της μεταμόσχευσης ήπατος στον Ερίκ Αμπιντάλ φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού παρά τις συνεχείς διαψεύσεις από τον ίδιο τον παίκτη και την Μπαρτσελόνα για τις φήμες περί παράνομου μοσχεύματος, ο εισαγγελέας της Μαδρίτης αποφάσισε να “ανοίξει” την υπόθεση.

Συνεχίζει να βρίσκεται στο “στόχαστρο” ο Ερίκ Αμπιντάλ που συνδέθηκε με φήμες για παράνομο εμπόριο οργάνων, όσον αφορά τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υπεβλήθη κατά την περίοδο της παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα, ως ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, ο εισαγγελέας της Μαδρίτης αποφάσισε να “ανοίξει” τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία έχει γίνει γνωστό ότι μπορεί να απειλήσει ακόμη και με φυλάκιση 10 ετών, τον νυν αθλητικό διευθυντή των Καταλανών, σε περίπτωση που βρεθεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial», το οποίο και αποκάλυπτε συνομιλίες του πρώην προέδρου των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ, μέσα από τη φυλακή (σ.σ. έχει καταδικαστεί για ξέπλυμα χρήματος), που ανέφεραν ότι το μόσχευμα ήπατος που δέχθηκε ο Γάλλος επί την προεδρία του, ήταν από παράνομη διακίνηση οργάνων.

Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και ο ίδιος ο Γάλλος αρνήθηκαν εκνευρισμένοι την είδηση, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να ανεβάζει και μία φωτογραφία (αρχική φωτό) από το νοσοκομείο με τον ξάδερφό του, από τον οποίο είχε γίνει αρχικά γνωστό ότι έλαβε το μόσχευμα.

Το δημοσίευμα για τον εισαγγελέα και τον Αμπιντάλ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις